fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

VI Всеукраїнський проект виставки-конкурсу «Українська традиційна народна іграшка руками дитини» - 2024

2024-02-07

Раді повідомити про старт VI всеукраїнського проекту виставки-конкурсу «Українська традиційна народна іграшка руками дитини» - 2024, організаторами якого є КЗ ТМР “Школа народних ремесел” та Тернопільський обласний осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва України Тернопільський осередок національної спілки майстрів України.
☝Через військову агресію росії в Україні наш конкурс вперше відбудеться онлайн. Багато людей змушені були покинути свої домівки та виїхати у безпечніші місця або за кордон і не матимуть змоги надіслати свої роботи. Також ми розуміємо, що зараз важлива кожна гривня, а кошти на доставку творів до нас і назад можуть бути витрачені на сім’ю або допомогу потребуючим.
🔥🔥🔥
Чому вам потрібно взяти участь у цьому проекті? 🙂Відповідаємо:
✅Ви заглиблюєтеся в тему народної іграшки. Таким чином вивчаються тонкощі виготовлення та призначення виробу.
✅Ви підтримуєте збереження та відродження українського традиційного мистецтва у час війни.
✅Ви відточуєте власну майстерність та прагнете бути кращими.
✅Ви стаєте доброчинцем, адже взявши участь у конкурсі допомагаєте пораненим бійцям та їхнім родинам.
✅Тут ви знаходите однодумців, у яких спільна мета - популяризація традицій та підтримка ментального здоров’я нашої нації через мистецтво!
💪А тепер до основної інформації!
Номінації конкурсу:
🕊Іграшка з паперу. 🐏Іграшка з глини. 🪵Іграшка з дерева. 👒Іграшка з соломи, лози, трави та інших природних матеріалів. 🧸Ігрова текстильна лялька.
👧👱👩‍🦰 Три вікових категорії:
I - Молодша 6-9 років
II - Середня 10-13років
III - Старша 14-17років
🎯Для участі потрібно заповнити заявку, надіслати три фото твору, зроблені з різних ракурсів, одне фото дитини з роботою та скрін чи квитанцію про донат у розмірі 100 грн на рахунок благодійного фонду «Янголи Азову» @Патронатна служба Азову.
📌А тепер про дати:
Прийом заявок з 05.02 по 05.03. 2024 р.
Робота журі з 07.03. по 14.03.2024 р.
Підбиття підсумків та оголошення переможців 15.03.2024р.
Положення можна завантажити тут ⬇️
‼️ Запрошуємо вас активно долучатись до участі у VI Всеукраїнському проекті «Українська традиційна народна іграшка руками дитини» - 2024 і підтримати збір коштів для реабілітації воїнів та підтримки сімей захисників України.💙💛