fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

2024-02-21

ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
20 лютого в #школа_народних_ремесел вшанували пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України. Їх величний подвиг завжди буде нагадувати нам про важливість боротьби за ідеали справедливості та гідності.
☝Розповідь про героїв Небесної сотні допомогла дітям зрозуміти історичний контекст подій, які відбувалися в Україні, і виявити їхню важливість для сучасного українського суспільства. Це дає можливість дітям розуміти цінність свободи, гідності і виховує в них почуття патріотизму та поваги до своєї країни.
🎯Вшанування Героїв Небесної сотні дитячою творчістю є важливим аспектом виховання дітей, який сприяє розвитку їхньої пам'яті, творчих здібностей, патріотизму та поширенню інформації про історичні подвиги українського народу. Тож під час заходу учні об'єдналися в команди та створювали символи Майдану. Під керівництвом Ольги Мельничук діти виготовляли ангелів з паперу. Разом з Зоряною Винник учні створили колаж, відтворивши події Революції Гідності. Гуртківці Юрія Пащука та Галини Джус виготовили символічні щити та розмалювали їх.
💪Подвиг героїв Небесної сотні є прикладом мужності, героїзму, самовідданості та жертовності, які надихають дітей на вчинки доброти та справедливості.
💙💛Слава Героям Небесної Сотні!❤️🖤