fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Захід для родин загиблих Героїв «ПАМ’ЯТАЄМО. ЄДНАЄМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО».

2024-04-15

12.04.2024 року в КЗТМР "Школа народних ремесел" відбувся важливий захід «ПАМЯТАЄМО. ЄДНАЄМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО». З нього розпочали реалізацію соціально-педагогічного проєкту «СИЛЬНІ РАЗОМ». Разом у співпраці з Комунальню установою Тернопільської  обласної ради "Центр аналітично-методичного та матеріально- технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області" (директор Тетяна Четвертак), провели зустріч з родинами 20 загиблих Героїв. Для матеріальної підтримки БО "БФ "ФУНДАЦІЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ" забезпечив харчові набори для кожної родини.

В рамках проєкту заступник директора КЗТМР «Школа народних ремесел» Тетяна Жмурко,  керівник гуртка «Плетіння з природних матеріалів» Надія Гуска та керівник гуртка «Декоративний розпис та малярство» Дар'я Гуска провели майстер-класи для учасників заходу.

Ми вдячні  Героям за службу і жертву, яку вони принесли для захисту нашої країни. Пам'ять про них завжди буде жити серед нас. Працівники школи підтримують родини загиблих Героїв та стоять поруч, готові допомогти у цей важкий час.