fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

День відкритих дверей

2023-10-04

15 вересня 2023 року в КЗТМР «Школа народних ремесел» відбувся захід «День відкритих дверей».

Вітальні слова директора школи Василя Ярославовича Фаріона з нагоди свята:

«Сьогодні ми раді вітати вас у школі народних ремесел та показати її зсередини. Ми хочемо познайомити вас з нашими вчителями  та учнями, які займаються українськими традиційними ремеслами та мистецтвом.

У цій школі ми навчаємося не лише ремеслам, а й цінностям, які вони передають. Наші учні вчаться працювати  руками і створють щось нове та красиве. Вони навчаються цінувати простоту та природність, а також розуміти значення традицій та культури.

Ми пишаємося нашими вчителями, які знають багато про ремесла та мистецтво. Педагогічний колектив завжди готовий поділитися своїми знаннями та досвідом, допомогає розвиватися, вдосконалювати навички учнів школи ремесел.

Ми також хочемо подякувати нашим батькам, які підтримують наших учнів та школу. Ваша підтримка дуже важлива для нас, і ми дуже вдячні за це.

Від початку російської агресії наші військові Збройних Сил України, ризикуючи життям, захищають країну і наш з вами спокій. А ми у відповідь, зобов’язані  допомагати зберегти національну ідентичність та культурну спадщину своєї країни. Я хотів би висловити свою вдячність всім вам за вашу працю, підтримку та довіру. Ми знаємо, що минулий рік був викликом для нас усіх, але завдяки нашому спільному зусиллю ми змогли пережити цей час та забезпечити безпеку та здоров'я наших учнів.

Отож, вітаю вас з початком нового навчального року! Це особливий час, коли ми знову збираємося разом, щоб продовжити нашу місію - навчати та виховувати молоде покоління у нашій школі народних ремесел.»