fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

День художника

2023-10-18

Погляньмо за вікно! Там у всій своїй красі полум’яніє осінь. Щороку друга неділя жовтня – професійне свято всіх тих, хто впевнено тримає у своїх руках пензлі та олівці – День художника. Художники - це люди, які вміють бачити красу у звичайному, знаходять її в усьому навколо, мають талант передавати емоції та почуття за допомогою кольору, форми, текстури.

14 жовтня 2023 в школі народних ремесел відбулось відкриття виставки малюнків гуртківців. З нагоди свята дирекція школи відзначила грамотами керівників гуртків «Декоративний розпис та малярство» Винник З.О., Турчина І.Г та Пащука Ю.М. за високий професіоналізм у роботі. Також вручили подяки та невеличкі подарунки  кращим гуртківцям школи народних ремесел за старанність.

Шановні художники, ми хочемо висловити вам свою вдячність за вашу творчість та працю. Ваша робота дарує нам радість та натхнення, допомагає бачити світ у новому світлі. Бажаємо вам нових творчих звершень та радості від вашої роботи. Хай ваше мистецтво завжди буде в центрі уваги та отримує заслужене визнання.

І на завершення, хочемо побажати всім учням #школа_народних_ремесел невичерпної творчої енергії! Хай ваші таланти знайдуть своє втілення у прекрасних творах мистецтва, а ваша творчість розквітає та дарує радість людям навколо!

Вітаємо з Днем художника!